Veiligheid op de werkvloer

Voor ieder bedrijf is het van levensbelang dat er veilig gewerkt kan worden. Dit kan op meerdere manieren in orde gebracht worden maar het is zeker verstandig er een professioneel bedrijf zoals G4S Safety solutions bij in te schakelen om dit voor je bedrijf te regelen.

Veilig werken

Bij G4S kun je voor diverse zaken terecht. Dit zijn diensten die zij verlenen, veiligheidsproducten die je er kunt kopen, oplossingen die zij bieden voor diverse situaties en advies op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Om meer te weten te komen wat ze allemaal voor je kunnen betekenen raadpleeg je het beste even hun website of neem je contact met het bedrijf op voor meer informatie. Je kunt ze telefonisch benaderen als je meer informatie wilt hebben over wat zij voor je kunnen doen.

Diensten die worden aangeboden

Op het gebied van diensten kun je een keuze maken uit veiligheidsexperts, brandweer of veiligheidskunde. Je vindt er de volgende veiligheidsexperts: brand-veiligheidswacht, gasanalist, veiligheidstoezichter, coördinator of stellinginspecteur. Zij werken uitsluitend met goed opgeleid personeel dat op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en kunnen in tal van sectoren ingezet worden. Zo kunnen zij op verschillende bedrijven ingezet worden om hun diensten te verlenen. Om hun werk uit te kunnen voeren hebben de veiligheidsexperts diverse hulpmiddelen nodig maar deze worden tevens  meegeleverd door G4S zodat ze meteen aan de slag kunnen.

Bekijk het aanbod

Wil je bekijken welke producten zij meegeven aan hun experts of welke je zelf kunt aanschaffen voor je onderneming? Dan kijk je het beste ook even op de website. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan veiligheidsproducten zoals brandblussers, vanglijnen en veiligheidskleding en dat zijn slechts een paar voorbeelden. Bekijk altijd goed wat je nodig hebt om jouw bedrijf zo veilig mogelijk te maken voor je werknemers en klanten.