Opleiding TC Academy volgen

Heb jij interesse in het volgen van een opleiding die jou opleidt tot trainer of coach? Dan ben je bij TC Academy aan het juiste adres. Zij bieden verschillende opleidingen aan die jou klaarstomen voor het grote werk als trainer of coach. Er zijn dus meerdere opleidingen waar je uit kunt kiezen. Deze zullen wij in dit artikel allemaal behandelen. Lees dus vooral verder als je interesse hebt.

Soorten opleidingen van TC Academy

TC Academy biedt meerdere opleidingen aan. Enkele opleidingen waar je uit kunt kiezen zijn: Kindercoach opleiding, Loopbaancoach opleiding, Post HBO coach opleiding en Post HBO trainer opleiding. Daarnaast bieden ze ook nog een plus variant aan van deze opleiding. Dit zijn opleidingen die iets duurder zijn en langer duren maar waar je dan ook wel weer een stuk meer leert.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een TC Academy opleiding volgen zijn niet heel laag. Maar dit is ook geheel logisch. Het zijn opleidingen die rond de negen maanden duren als je in één keer klaar bent. Daarnaast wordt er ook echt kwaliteit geleverd. Je zal er de rest van je carrière wat aan hebben en dus is het echt een investering voor de toekomst.