Mobilofoon

U kunt dit niet voor particulier gebruik hebben jammer genoeg. Een mobilofoon wordt veelal gebruikt bij de politie, brandweer of ambulances. Er zijn vergunningen nodig om een mobilofoon in uw bezit te hebben. Dit betekent dat dit apparaat niet zomaar een apparaat is. Dit apparaat redt levens. Deze mobilofoon is het communicatiemiddel tussen de gewonden en de hulpdiensten en worden dan ook niet zomaar verkocht aan zomaar mensen. Politie, brandweer en ambulances moeten 24/7 paraat staan voor de mens. Mocht er een overval zijn dan willen de omstanders graag bij de dichtstbijzijnde politie contact hebben die op dat moment in de buurt van de overval is.


Tijd


Het hangt namelijk allemaal aan de tijd af. Tijd is zo belangrijk als u mensen wilt redden. Iemand die een beroerte krijgt mag natuurlijk niet te lang op zich wachten. De mobilofoon is van levensbelang en het is dus belangrijk om gelijk een goeie aan te schaffen als u hier een vergunning voor heeft. Vergunningen kunt u via de gemeente verkrijgen. Elke politieauto moet door de keuring. Er moet natuurlijk goed uitgekeken naar worden dat er geen misbruik van gemaakt kan worden.

Frequenties


Dit apparaat werkt via frequenties. Een mobilofoon is een apart ding dat u niet dagelijks ziet als u op kantoor zit. Er is bijvoorbeeld een brand in een flat dan wilt u dat de brandweer zo snel mogelijk deze brand komt blussen. U heeft iets aangeschaft dat niet van goede kwaliteit is en de communicatie is slecht verlopen. De afgebrande flat en de mensen die niet meer te redden zijn, zijn helaas naar een andere plek. Veel schade is er gemaakt en u weet niet meer zo goed wat u moet doen. Zorg naar een goede mobilofoon die bij u past en het komt allemaal goed als u de juiste uitkiest.