Kies voor een TC Academy Opleiding

Wanneer je een opleiding gaat volgen maakt het niet zoveel uit waarom je dat doet. Het kan zijn dat je je kennis wil verbreden of in een andere branche wil gaan werken. Dat staat je natuurlijk helemaal vrij. Wat wel veel uitmaakt is waar je die opleiding dan gaat volgen. Dat bepaalt namelijk voor een groot deel wat en op welke manier je gaat leren. Een TC Academy opleiding is dan vrijwel altijd een goede keus. We vertellen je graag waarom dat zo is!

Jouw ontwikkeling staat centraal

TC Academy opleidingen zijn er speciaal op ingericht om te zorgen dat iedere student zich optimaal ontwikkeld. Daarom staat die ontwikkelingen aan de basis van alle opleidingen die we aanbieden.

Docenten uit de praktijk

De docenten die de opleidingen verzorgen beschikken in de regel over een flinke dosis praktijkervaring. Die ervaringen en leerzame momenten kunnen zij met jou als student delen, zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

Gespreid betalen

Een kwalitatief goede opleiding is vaak niet goedkoop. Daarom kun jij of je werkgever bij TC Academy gespreid betalen. Op die manier worden de opleidingen voor meer mensen beschikbaar en hoef je het om de prijs niet te laten.

Een erkend post-HBO diploma.

Het is leuk wanneer je bij een training of cursus je kennis hebt verbreedt en daarvoor een certificaat of vergelijkbaar document ontvangt. Toch krijgt jouw leerproces pas echt waarde wanneer er een erkend diploma aan verbonden is. Deze zijn bij TC Academy vanzelfsprekend.

Kleine groepen

Het maximum aantal deelnemers per cursusgroep is twaalf personen. Je zult daardoor altijd kunnen rekenen op voldoende persoonlijke aandacht. Dat is wel zo prettig.

Dus, tijd om te leren!

Er zijn allerlei verschillende opleidingen beschikbaar, zodat je snel kunt starten met de volgende stap in jouw carrière.